Wydarzenia articles

Najwyższa jakość doznań podczas Tygodnia Kuchni Włoskiej

Najwyższa jakość doznań podczas Tygodnia Kuchni Włoskiej

25.11.2016, Warszawa
Informacja prasowa

Najwyższa jakość doznań podczas Tygodnia Kuchni Włoskiej

Prezentacja typowych włoskich produktów spożywczych i win, szerzenie wiedzy o wyjątkowych zaletach diety śródziemnomorskiej, szkolenia dla młodych kucharzy, specjalne menu degustacyjne we włoskich restauracjach, a także projekcje filmów, konferencje …

5 lat E(x)plory

5 lat E(x)plory

Blisko 800 młodych naukowców w Konkursie Naukowym E(x)plory, ponad 17 000 uczestników Festiwali Naukowych E(x)plory oraz 800 innowatorów podczas Kongresów E(x)plory Innowacje to bilans 5 lat E(x)plory. Od 2012 roku Fundacja Zaawansowanych Technologii pod szyldem E(x)plory popularyzuje …

Zgłoś projekt do Konkursu Naukowego E(x)plory 2017

Zgłoś projekt do Konkursu Naukowego E(x)plory 2017!

Trwa nabór zgłoszeń do Konkursu Naukowego E(x)plory 2017. Konkurs skierowany jest do młodzieży w wieku 13-20 lat o różnorodnych zainteresowaniach naukowych. Najlepsze prace zostaną nagrodzone stypendiami w wysokości 10 000, 7 000 i …

Portret Polaka XXI wieku

Informacja prasowa
Warszawa, 17 listopada 2016 r.

Portret Polaka XXI wieku – kolejna edycja BUKOVINA THINKTANK RE-LAB!

Już po raz piąty w ramach programu BUKOVINA THINKTANK RE-LAB, wybitne osobowości, eksperci i przedstawiciele biznesu spotkają się w Bukowinie Tatrzańskiej. Organizatorami wydarzenia, …

Nie marnuj jedzenia – to takie proste

17.10.2016, Warszawa
Informacja prasowa

Nie marnuj jedzenia – to takie proste

16 października obchodziliśmy Światowy Dzień Żywności. To dobry moment, by przeprowadzić rachunek sumienia i zastanowić się, ile jedzenia wyrzucamy dzień w dzień i co zrobić, by zapobiec temu wstydliwemu …

Top